Er der brug for Power BI i din virksomhed?

Alle virksomheder er ikke ens. Derfor er det et godt spørgsmål, om der er brug for Power BI i din virksomhed eller ej. Men én ting er sikker. De fleste virksomheder har en masse data, der bliver indsamlet, og som skal analyseres. Det skal de for at finde ud af, hvad der fungerer for virksomheden, og hvad der ikke fungerer. 

De indsamlede data har altså en stor værdi for en virksomhed, når de er analyseret. Det er ud fra disse analyserede data, at der skal træffes vigtige beslutninger. Dette betegnes som Business Intelligence.

Business Intelligence kaldes i daglig tale blot for BI. Det er en teknologi, der hele tiden udvikler sig. Der findes flere forskellige BI-værktøjer, hvor en af dem er Microsoft Power BI. Power BI er et værktøj, som kan hjælpe dig med alt lige fra datatransformering til analyse og visualisering.

Tag på et kursus i Power BI for at blive klogere på dette værktøj

Hvis du tænker, at Power Bi vil være godt at anvende i din virksomhed, så kan du tage på et Power BI Kursus i Aarhus og København for at lære det bedre at kende. Når du tager på et kursus i Power BI, lærer du en masse om værktøjet, så du får den bedste start med at bruge det i din virksomhed. Du kommer blandt andet til at lære følgende:

  • Du får gennem praktiske øvelser lært, hvordan du arbejder struktureret i Power BI Desktop med import af data, datamodellering, visualisering af data og deling af rapporter samt dashboards
  • Du kommer til at lære, hvordan du kombinerer flere datakilder, og hvordan du udarbejder din egen dataløsning, så den matcher din virksomheds behov

Du kan også deltage i et webinar i ChatGPT på dansk.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*